Pembeli Gum Arabic dari Brunei

Assalamualaikum

sudah lama rasanya saya tak berkongsi updates tentang bisnes gum arabic saya di blog ni. hampir 3 bulan hehe

alhamdulillah hampir setiap hari saya menerima pertanyaan mengenai gum arabic ini sampaikan tak sempat saya nak berkongsi kat blog testimoni testimoni terkini kesan positif customer saya yang dah guna al manna ini

kadang-kadang tu tak sempat nak angkat call. inshaAllah saya akan cuba untuk call balik missed call sebaik mungkin inshaAllah

ada banyak sebenarnya testimoni customers saya yang gembira selepas minum gum arabic ni tapi saya simpan dalam smartphone. nanti saya tunjuk sikit sikit ye dan screenshot dulu testimoni mereka

baru-baru ini saya ada menerima order dari orang brunei. sebenarnya dah banyak kali saya terima order dari luar negara tapi kali ini best sebab kita boleh track sendiri 'pergerakkan' barang yang kita pos dari Malaysia tu ke Brunei seperti dalam gambar di bawah

untuk tiba di Brunei, ianya mengambil masa hanya 3 hari sahaja. cepat kan? boleh dapat terus di depan pintu rumah hehehe

yang ni saya guna perkhidmatan Poslaju Malaysia. boleh kata 99% shipment yang saya guna adalah Poslaju sebab saya yakin dengan perkhidmatan delivery nya yang sangat cepat

kalau pos ke semenanjung atau ke sabah/sarawak, inshaAllah 1 hari sudah boleh terus minum

kebiasaanya selepas saya pos barang, saya akan bagi tracking number. nanti tuan puan check tracking number tu kat sini ye

click POSLAJU

dari situ kita boleh tahu yang barang kita tu sudah sampai di mana. semoga bermanfaat.

Talks

  1. Salam.. bro saya nak tanya untuk pembayaran dari brunai ke Malaysia dia pakai apa ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Tuan

      Customers saya bank in di Money Charger di Brunei

      Delete

SMS/WhatsApp +6019 495 1082 untuk mendapat response yang lebih pantas! :)