Stock Terbaru Untuk Stokis Gum Arabic Kelantan

Assalamualaikum semua

Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana semuanya berjalan lancar minggu lepas. urusan penghantaran stock hampir 200 kotak gum arabic telah berjaya di hantar ke kelantan. 

untuk pengetahuan semua, di kelantan saya mempunyai ramai agent-agent tapi hanya 1 stokis sahaja iaitu yang terletak di belakang stesen petron bandar pasir puteh kelantan.

jika tuan puan berminat nak datang terus ke kedai kami, kami minta sangat-sangat untuk wasep atau sms dulu kepada pihak kami di 0194951082 sebab takut kami tiada di kedai hehe.

kami hantar stock gum arabic ke kelantan menggunakan van ni sebab van ini dapat memuatkan sehingga 350 kotak gum arabic. alhamdulillah sambutan gum arabic di kelantan sangat menggalakkan sehingga saya kena restock setiap bulan.

bagi mereka yang berminat ingin memulakan perniagaan secara kecil-kecilan menjual gum arabic, tuan puan amatlah di alu-alukan. cuma wasep saya di 0194951082 sekarang dan saya akan menceritakan dengan lebih details caranya dan saya akan guide & masukkan dalam group exclusive di wasep group.

untuk pengetahuan semua, kami juga masih mencari mereka yang berminat untuk menjadi agent-agent dan stockis kami di seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. anda tiada ilmu bisnes? jangan risau, saya ada cipta satu support group bisnes di wasep supaya kita boleh berkomunikasi dengan lancar. rezeki mesti di kongsi. betul tak? hihi

insyaAllah nanti saya update lagi ye mengenai stock terkini sebab sekarang stock memang sangat terhad sebab stock terbaru sebenarnya sedang dalam perjalanan atas kapal dari negara Sudan ke Pelabuhan Klang, Malaysia. 

jadi, jangan lepaskan peluang untuk memiliki sekotak hari ini sebab saya tak pasti stock terbaru sampai bila. biasanya ambil masa 3-4 bulan penjalanan juga sebab saya import guna pengangkutan laut sebab ianya lebih murah. sebab tu saya boleh jual murah-murah je kat anda hihihi

semoga bermanfaat :)

Talks

Post a Comment

SMS/WhatsApp +6014 344 4454 untuk mendapat response yang lebih pantas! :)