Stock Terbaru Untuk Stokis Gum Arabic Kelantan

Assalamualaikum semua

Alhamdulillah syukur kepada Allah kerana semuanya berjalan lancar minggu lepas. urusan penghantaran stock hampir 200 kotak gum arabic telah berjaya di hantar ke kelantan. 

untuk pengetahuan semua, di kelantan saya mempunyai ramai agent-agent tapi hanya 1 stokis sahaja iaitu yang terletak di belakang stesen petron bandar pasir puteh kelantan.

jika tuan puan berminat nak datang terus ke kedai kami, kami minta sangat-sangat untuk wasep atau sms dulu kepada pihak kami di 0194951082 sebab takut kami tiada di kedai hehe.

kami hantar stock gum arabic ke kelantan menggunakan van ni sebab van ini dapat memuatkan sehingga 350 kotak gum arabic. alhamdulillah sambutan gum arabic di kelantan sangat menggalakkan sehingga saya kena restock setiap bulan.

bagi mereka yang berminat ingin memulakan perniagaan secara kecil-kecilan menjual gum arabic, tuan puan amatlah di alu-alukan. cuma wasep saya di 0194951082 sekarang dan saya akan menceritakan dengan lebih details caranya dan saya akan guide & masukkan dalam group exclusive di wasep group.

untuk pengetahuan semua, kami juga masih mencari mereka yang berminat untuk menjadi agent-agent dan stockis kami di seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia. anda tiada ilmu bisnes? jangan risau, saya ada cipta satu support group bisnes di wasep supaya kita boleh berkomunikasi dengan lancar. rezeki mesti di kongsi. betul tak? hihi

insyaAllah nanti saya update lagi ye mengenai stock terkini sebab sekarang stock memang sangat terhad sebab stock terbaru sebenarnya sedang dalam perjalanan atas kapal dari negara Sudan ke Pelabuhan Klang, Malaysia. 

jadi, jangan lepaskan peluang untuk memiliki sekotak hari ini sebab saya tak pasti stock terbaru sampai bila. biasanya ambil masa 3-4 bulan penjalanan juga sebab saya import guna pengangkutan laut sebab ianya lebih murah. sebab tu saya boleh jual murah-murah je kat anda hihihi

semoga bermanfaat :)

ANDA ATAU AHLI KELUARGA MENDERITA SAKIT BUAH PINGGANG / KENCING MANIS?

Hari demi hari, semakin ramai yang menghidap sakit buah pinggang atau kencing manis. 

Mengikut statistik semasa, lebih 20,000 orang penduduk Malaysia sedang mengalami masalah buah pinggang dengan pertambahan 2,500 kes setiap tahun.

Dan kebanyakan pesakit buah pinggang juga mengalami sakit kencing manis pada tahap serius. 

Mahu tidak mahu, pesakit2 terpaksa bergantung hayat kpd mesin hemodialisis utk meneruskan kehidupan.

Seminggu 3x dan setiap kali dialisis, ambil masa 4 jam. Itu pun kalau tak ramai yang menunggu. 

Kalau yg dah bersara, mungkin boleh pergi 3x seminggu. Tapi, kalau yg bekerja, terpaksalah keluar sekejap & kadang2 ada jugak yg hingga perlu ambik leave.

Perbelanjaan pula sebulan mencecah RM3000 & ada yg lebih tinggi lagi.

Bayangkan kalau setahun, RM36,000 digunakan hanya utk dialisis buah pinggang. Satu nilai yg BESAR! 

Wang yg boleh digunakan utk menyara keluarga terpaksa digunakan utk tujuan lain.

Kepada pesakit2 buah pinggang & kencing manis, tidak kira pada peringkat permulaan, pertengahan atau kronik,

 Mahukah anda sekiranya kami tawarkan kaedah rawatan alternatif yg telah banyak membantu mereka yg senasib dgn anda sebelum ini?

 Mahukah anda berjimat RATUSAN malahan RIBUAN RINGGIT?

 Mahukah anda meluangkan lebih masa dgn keluarga?

 Mahukah anda menamatkan kebergantungan kpd mesin dialisis?

Jika jawapan anda YA, saya perkenalkan SERBUK MINUMAN GUM ARABIC@MANNA, makanan kesihatan yang telah MENYEMBUHKAN seorang pesakit buah pinggang tahap 4 (Rosak kedua-dua buah pinggang) dengan izin Allah, sehingga TIDAK PERLU menjalani dialisis lagi.

=====================================================

APA ITU GUM ARABIC@MANNA??

GUM ARABIC, atau nama lainnya Gum Acacia ialah getah atau sap semulajadi yang mengeras yang berasal dari pokok Acacia Senegal yang terdapat di Sudan dan merupakan jenis terbaik di antara jenisnya.

Menurut sebahagian pendapat, Gum Arabic juga dikenali dengan nama Al-Manna, sepertimana yang disebut di dalam Al-Quran, Surah Al-Baqarah, ayat 57 :

"Dan telah Kami teduhi atas kamu dengan awan dan telah Kami turunkan kepada kamu Manna dan Salwa. Makanlah dari yang baik-baik yang telah Kami anugerahkan kepada kamu. Dan tidaklah mereka yang menganiaya Kami, akan tetapi adalah mereka menganiaya diri mereka sendiri."

 Gum Arabic ini sangat baik dimakan oleh pesakit buah pinggang dan kencing manis dan ia terbukti amat berkesan melalui kajian dan pengalaman pengamalnya.

 Gum Arabic juga dapat menjaga buah pinggang daripada rosak atau semakin rosak akibat penyakit kencing manis atau darah tinggi dan bagi mereka yang makan ubat-ubatan dalam jangka masa yang lama.

 Ia dapat memperbaiki kualiti hidup pesakit yang mengalami kegagalan buah pinggang sepenuhnya.

=====================================================
 Produk kesihatan dari bumi Sudan, 100% BERASASKAN TUMBUHAN(Pokok Acacia Senegal).

 TANPA bahan kimia atau pengawet

 Dijamin 100% HALAL

 SANGAT MUDAH utk DIAMBIL 

     Hanya CAMPUR dlm air, KACAU & MINUM.
    
     TAK PERLU tunggu semalaman.
     
     TAK PERLU tunggu utk larut drpd sachet.
     
     TAK MELEKIT seperti oat/nestum.
 
     TIADA kesan sampingan.
#copypaste