Stock Baru Gum Arabic Sudah Sampai !!

Assalamualaikum semua

saya sedikit sibuk baru-baru ini sebab uruskan proses import export arabic gum ini. insyaallah akan masuk ke dalam pasaran indonesia, brunei dan thailand dalam masa terdekat.

di sini saya sertakan sedikit gambar untuk tatapan semua sebab produk fresh dari ladang ye hehe. stock kali ni 1000 kotak. separuh sudah ada yang booking. separuh lagi belum.

oh ya. saya nak minta maaf kalau ada yang call saya untuk order arabic gum ni sebab kadang-kadang saya tak sempat nak angkat. insyaallah kalau sempat saya angkat. kalau saya tak angkat anda wasep saya ye. saya confirm balas. sms pun boleh. no saya 0194951082

ni pulak gambar kotak gum arabic ni. memang product of sudan ye. kami direct import masuk malaysia. tak modify apa-apa pun. saya sarankan anda untuk beli sekotak sebab super jimat. sekotak ni boleh guna untuk 3-4 bulan. cuma rmxxx sahaja. sekotak ada 10 paket tau.

ada juga yang tanya saya macam mana rupa arabic gum ni? hehe okay saya tunjuk gambar gum arabic dalam packaging baru seperti di bawah. 1 paket berat 150 gram. boleh guna dalam 1-2 minggu.

sebenarnya arabic gum dalam paket macam ni bukan dalam bentuk ketulan seperti yang tertera di packaging tu tau. die sebenarnya dalam bentuk serbuk. sudah di kisar dalam bentuk powder untuk memudahkan larut dalam air. boleh terus minum. gulp gulp.

bentuk asal gum arabic adalah ketulan. tapi kalau ketulan, kita kena ambil masa rendam semalaman dalam air sebelum boleh minum pada keesokkan paginya. sangat lama. bagi mereka yang ada penyakit kronik saya suggest cuba dalam bentuk serbuk. kacau sikit dah boleh terus minum.

ok lahh. itu sahaja perkongsian saya untuk kali ini. saya nak agih barang customer dulu. ramai yang order. banyak juga yang pending order. insyaallah saya cuba pos secepat mungkin.

wasep saya di 0194951082 ye jika ada apa-apa masalah :)

Talks

Post a Comment

SMS/WhatsApp +6014 344 4454 untuk mendapat response yang lebih pantas! :)