Mahal Ke Harga Gum Arabic? Jangan Tertipu Lagi!

Assalamualaikum semua

kebelakangan ini saya terima banyak sms, panggilan dan email dari mereka yang tertipu dengan pembelian gum arabic (penawar untuk penyakit kronik)

yang lebih mengejutkan saya adalah mereka mengatakan bahawa mereka beli 1 paket gum arabic yang seberat 150g pada harga tidak masuk akal iaitu semahal rm300!!

bukan rm30 tapi rm300! padahal kalau beli dari saya, dengan rm300 tu anda boleh dapat hampir 2 kotak yee (20 paket)

yang lebih mengharukan adalah semuanya di tipu oleh penjual arabic gum yang sama iaitu yang bernama WAN NORAZILAH WAN DOLAH, bank acccount : REZKI MEWAH RESOURCES. HP Number : 0195491600

sudah banyak pendedahkan yang di buat oleh mereka yang tertipu. salah satunya anda boleh baca ceritanya di sini dan sini

saya berharap sangat supaya selepas ini jangan ada lagi yang tertipu dengan perempuan ini sebab ramai lagi penjual gum arabic yang jujur. tak semena mena orang lain pun terpalit sama dek kerana penipuan yang di buat oleh wan norazilah wan dolah ini.

 di sini saya sertakan sekali keluhan dan luahan mereka yang di tipu 'hidup hidup' oleh perempuan ini

PENIPUAN #1





PENIPUAN #2



insyaallah supaya lepas ini kita semua menjadi pembeli yang bijak dan lebih berhati-hati bila membeli. modus operandi yang penipu ini buat adalah

"die cakap anak/emaknya mempunyai masalah yang sama seperti anda dan dia buat cerita dari a-z. yang lebih nampak die 'jujur' adalah ianya berlaku melalui perbualan telefon. nampak yakin kan? tapi hati-hati"

Stock Baru Gum Arabic Sudah Sampai !!

Assalamualaikum semua

saya sedikit sibuk baru-baru ini sebab uruskan proses import export arabic gum ini. insyaallah akan masuk ke dalam pasaran indonesia, brunei dan thailand dalam masa terdekat.

di sini saya sertakan sedikit gambar untuk tatapan semua sebab produk fresh dari ladang ye hehe. stock kali ni 1000 kotak. separuh sudah ada yang booking. separuh lagi belum.

oh ya. saya nak minta maaf kalau ada yang call saya untuk order arabic gum ni sebab kadang-kadang saya tak sempat nak angkat. insyaallah kalau sempat saya angkat. kalau saya tak angkat anda wasep saya ye. saya confirm balas. sms pun boleh. no saya 0194951082

ni pulak gambar kotak gum arabic ni. memang product of sudan ye. kami direct import masuk malaysia. tak modify apa-apa pun. saya sarankan anda untuk beli sekotak sebab super jimat. sekotak ni boleh guna untuk 3-4 bulan. cuma rmxxx sahaja. sekotak ada 10 paket tau.

ada juga yang tanya saya macam mana rupa arabic gum ni? hehe okay saya tunjuk gambar gum arabic dalam packaging baru seperti di bawah. 1 paket berat 150 gram. boleh guna dalam 1-2 minggu.

sebenarnya arabic gum dalam paket macam ni bukan dalam bentuk ketulan seperti yang tertera di packaging tu tau. die sebenarnya dalam bentuk serbuk. sudah di kisar dalam bentuk powder untuk memudahkan larut dalam air. boleh terus minum. gulp gulp.

bentuk asal gum arabic adalah ketulan. tapi kalau ketulan, kita kena ambil masa rendam semalaman dalam air sebelum boleh minum pada keesokkan paginya. sangat lama. bagi mereka yang ada penyakit kronik saya suggest cuba dalam bentuk serbuk. kacau sikit dah boleh terus minum.

ok lahh. itu sahaja perkongsian saya untuk kali ini. saya nak agih barang customer dulu. ramai yang order. banyak juga yang pending order. insyaallah saya cuba pos secepat mungkin.

wasep saya di 0194951082 ye jika ada apa-apa masalah :)