Meninggal Dunia Tak Sempat Order Gum Arabic

Hari ini saya terima perkhabaran sayu dan pilu dari family customers saya

Seperti biasa, saya akan follow up customers yang ambil barang dari saya

Saya : Assalamualaikum Tn. macam mana keadaan Tn sekarang? ok ke?

saya tanya begitu sebab last mesej yang saya terima, arwah inform yg dia dah masuk hospital sebab creatinine tinggi sangat dalam urine 

dan saya cuba nak bantu arwah dengan tolong orderkan gum arab untuk nya sebab kita semua sedia maklum yang gum arab memang mujarab untuk bantu pesakit buah pinggang rosak

bagaimana ia membantu pesakit kidney failure ini? boleh baca di sini

berbalik kepada mesej tadi,

Jawapan yang saya terima pagi ni : Siapa ni. tuan telefon ni baru sahaja meninggal

Tiba tiba rasa sebak menyelubungi diri

Rasa bersalah memang ada sebab tak dapat berikan yang terbaik kepada arwah

saya tolong bagi info sikit sikit je tentang kidney failure tu

tu pun memang sikit sebab saya bukan lah doctor. cuma bekas pelajar perubatan sahaja

ilmu basic tu ada tapi tak sehebat doctor di luar sana

itulah yang termampu yang saya boleh berikan kepada arwah

sama-sama sedekahkan al-fatihah kepada arwah

mati itu pasti. kita bila pula?


Hubungi Amir :-

Call/SMS/WhatsApp +60194951082

Talks

Post a Comment

SMS/WhatsApp +6019 495 1082 untuk mendapat response yang lebih pantas! :)