Cara Nak Beli Arabic Gum

Assalamualaikum

saya terima whatsapp bertalu-talu daripada rakyat malaysia yang ingin membeli penawar penyakit buah pinggang rosak ini yang di panggil arabic gum, atau di dalam al-quran di sebut sebagai 'al-manna'

kadang-kadang tidak mampu saya balas. hihi. maaf yer kalau saya lambat balas whatsapp anda. jadi, dalam post kali ini saya nak terangkan bagaimana nak beli arabic gum ini sebab ramai orang kata susah betul nak beli arabic gum ini di Malaysia sebab ianya di tanam dan di tuai 100% di Sudan.

dan untuk pengetahuan anda semua, Sudan merupakan negara pengeluar arabic gum terbesar di dunia. 85% arabic gum di tanam di negara itu.

tapi jangan risau, anda tidak perlu ke sana untuk mendapatkannya kerana saya sudah mengimport secara exclusive arabic gum dari Sudan masuk ke Malaysia semata-mata untuk anda.

yer la kan. kalau nak pergi ke sana, kena cover beli tiket flight lagi, kos penginapan, makan minum dan banyak lagi. tugas saya adalah untuk memudahkan urusan anda kerana saya percaya jika saya permudahkan urusan orang lain, Allah akan 'tolong' permudahkan urusan saya.

ada juga yang bertanya saya,

'Amir, arabic gum ini halal ke?'

'Amir, betul ke getah arab ini halal? apa buktinya?'

ok. sebelum ramai yang whatsapp saya bertanya soalan yang sama, lebih baik saya jawab di dalam post ini. tak larat nak reply jawapan yang sama. hihi. gurau je.

gambar di atas adalah bukti sijil halal yang di keluarkan oleh kerajaan Sudan. insyaAllah di jamin halal 100% semulajadi tanpa bahan pengawet dan selamat untuk kesihatan kita tanpa sebarang kesan sampingan.

jika anda berminat untuk mendapatkan maklumat mengenai getah arab ini, boleh hubungi saya seperti di bawah.

Hubungi Amir :-
Amir Awang (Facebook)
akhiamir.cz@gmail.com
+6014 344 4454 (Call/SMS/WhatsApp)

Talks

Post a Comment

SMS/WhatsApp +6014 344 4454 untuk mendapat response yang lebih pantas! :)