Stock Getah Arab Sudah Sampai

Alhamdulillah syukur

1000 gum arabic yang di import dari Sudan sudah sampai semalam

Total market value untuk stock kali ini adalah RM35k

Hampir separuh daripada stock ini sudah di booked oleh agent-agent saya di seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak, in less than a day!!

Alhamdulillah juga kerana saya dapat membantu agent-agent saya untuk menjana pendapatan sampingan sambil bekerja

Paling tidak, mereka dapat buat side income untuk cover kos minyak yang naik & bakal naik nanti

Niat tujuan berbisnes adalah mesti nak BANTU ORANG LAIN terlebih dahulu, insyaAllah jangan risau Tuhan akan BANTU kita!

Alhamdulillah sales arabic gum ini bulan lepas mencapai 5 angka. saya menjangka, sales selepas ini akan meningkatkan menjadi 6 angka sebulan. insyaAllah

Stokis, Agent & Dropship di perlukan segera

Hubungi Amir :-
Amir Awang (Facebook)
akhiamir.cz@gmail.com
+6019 495 1082 (Call/SMS/WhatsApp)

Cara Cegah Masalah Mati Pucuk

Assalamualaikum

tadi saya 'terkejut' apabila membaca whatsapp yang memberi feedback selepas minum getah arab ini

whatsapp nya berbunyi begini


Arabic Gum membantu menyelesaikan masalah mati pucuk dalam kalangan suami

ini merupakan kali pertama saya menerima feedback seperti ini. alhamdulillah. ianya bermanfaat untuk mereka yang mengalami masalah lemah tenaga batin.

"Kajian mendapati 95% lelaki pada usia 28 tahun mengalami sindrom zakar tidak tegang sepenuhnya seperti ketika berusia awal 20an! Pada usia 35 tahun ketegangan akan menurun 1/10 daripada ketegangan biasa. Semakin lanjut usia kadar ketegangan zakar akan berkurangan dengan lebih drastik! Tidakkah anda ingin mengekalkan ketegangan maksimun zakar anda tanpa mengira berapa usia anda?"

Hubungi Amir :-
Amir Awang (Facebook)
akhiamir.cz@gmail.com
+6019 495 1082 (Call/SMS/WhatsApp)

Kanser Usus Sembuh Selepas Minum Gum Arabic

Assalamualaikum

ini testimoni terbaru yang saya terima daripada agent gum arabic saya di Kedah.

alhamdulillah.

saya sangat gembira kerana gum arab ini dapat membantu menyelesaikan masalah pesakit kanser usus stage 2.

semoga gum arab ini bermanfaat untuk mereka yang menghidapi penyakit kronik seperti ini


saya hanya boleh mencadangkan tetapi hanya Allah yang menyembuhkan

Hubungi Amir :-
Amir Awang (Facebook)
akhiamir.cz@gmail.com
+6019 495 1082 (Call/SMS/WhatsApp)

Ok ke Arabic Gum ni?

Assalamualaikum semua

pasti ramai yang tertanya-tanya ok tak arabic gum ni? betul ke mujarab? saya dulu pun begitu. pelbagai persoalan yang bermain di fikiran saya.

selepas saya mengenali dengan lebih dekat apa itu arabic gum, barulah saya sedar yang selama ini saya jauh ketinggalan kerana al-manna ini sudah termaktub dalam al-quran setelah sekian lama.

selama ini, mata saya telah di kaburi dengan jutaan penawar di pasaran yang di cipta oleh orang barat padahal al-manna yang tercatat di dalam al-quran ini tidak kurang hebatnya.

al-manna atau arabic gum ini sudah terkenal di bibir-bibir rakyat malaysia sekarang sebagai penawar kepada penyakit kegagalan fungsi buah pinggang.

alhamdulillah.

syukur kepada Allah yang mempertemukan saya dengan arabic gum yang sangat hebat ini. setakat ini saya sudah mempunyai lebih 10 agent di seluruh Malaysia termasuk di Brunei.


semua agent-agent saya di kumpul kan di dalam satu group whatsapp di mana di dalam itu, kami bertukar-tukar testimoni customer masing-masing

rata-ratanya menunjukkan feedback yang sangat positif dan sangat memuaskan. yang paling best bila dapat tahu customer kami tidak perlu lagi pergi dialysis 3 kali seminggu selepas mengamalkan arabic gum ini.

ianya umpama 'nyawa ke-2' kepada pesakit kidney failure tahap akhir itu. semoga ianya bermanfaat untuk kesihatan kita bersama.

kami masih mencari mereka yang berminat untuk menjadi agent kami di seluruh Malaysia, Singapura, Brunei dan Thailand.

Hubungi Amir :-
Amir Awang (Facebook)
akhiamir.cz@gmail.com
+6019 495 1082 (Call/SMS/WhatsApp)

Buasir Hilang Selepas Makan Getah Arab

Assalamualaikum

saya ada satu berita gembira untuk di kongsi kan dengan pembaca setia blog ini.

seperti mana yang kita sudah sedia maklum, gum arabic ini sangat berkesan merawat buah pinggang rosak kan?

namun begitu, bukan itu sahaja. ada customer yang makan getah arab ini berjaya pulih dari buasir yang sudah membelenggu hidupnya sekian lama.


alhamdulillah. al-manna ini berjaya menyelesaikan masalah buasir customer ini. 

adakah anda mempunyai masalah yang sama?

atau adakah anda sudah merasai kesan getah arab ini dalam merawat penyakit buasir anda? 

perkongsian pengalaman anda amatlah di alu-alukan. boleh komen di ruangan komen yang di sedia kan di bawah.

terima kasih. semoga bermanfaat untuk semua.

Hubungi Amir :-
Amir Awang (Facebook)
akhiamir.cz@gmail.com
+6019 495 1082 (Call/SMS/WhatsApp)

Cara Turunkan Bacaan Creatinine di Buah Pinggang

Assalamualaikum

petang tadi saya sempat bertanya khabar pelanggan saya yang mengamalkan getah arab ini untuk penyakit buah pinggangnya yang sudah rosak

alhamdulillah

feedback yang di beri sangat-sangat positif. saya hampir mengalirkan air mata dan merasa sebak kerana dapat membantu menyelesaikan masalah pesakit buah pinggang rosak tahap akhir itu

untuk pengetahuan semua, creatinine adalah sejenis bahan buangan yang seharusnya di keluarkan dari badan kita melalui buah pinggang seterusnya melalui air kencing

sebab itulah buah pinggang seseorang itu akan di katakan rosak jika ianya tidak mampu mengeluarkan bahan creatinine ini dari badan secara normal seterusnya menyebabkan bahan toksik ini terkumpul dalam badan


jika nilai creatinine ini tidak di turunkan serta merta, pesakit di kehendaki menjalani dialysis 2-3 kali seminggu dan terpaksa berulang alik ke hospital

saya amat kesian melihat pesakit buah pinggang rosak kerana terpaksa membayar kos dialysis kira-kira RM150 untuk setiap sessi

semoga mereka tabah menjalani dugaan ini

Hubungi Amir :-
Amir Awang (Facebook)
akhiamir.cz@gmail.com
+6019 495 1082 (Call/SMS/WhatsApp)

Bagaimana Arabic Gum Atasi Penyakit Buah Pinggang Rosak?

Assalamualaikum

saya yakin hampir semua dari kita mempunyai persoalan sama seperti di atas yang berlegar-legar di ruang benak fikiran kita.

saya memang suka terangkan bab-bab explaination seperti ini kerana dahulu saya mempunyai latar belakang perubatan. jadi ianya lebih senang untuk saya faham dan sampaikan kepada orang ramai.

sebelum itu, kita kena faham tentang struktur asas buah pinggang, fungsi buah pinggang dan bilakah buah pinggang itu boleh di katakan gagal berfungsi?


buah pinggang sangat penting dalam badan kita. kalau rosak 1 buah pinggang tidak menjadi masalah besar kerana pesakit boleh lagi teruskan hidup seperti biasa.

fungsi buah pinggang adalah untuk keluarkan bahan-bahan buangan yang tidak di perlukan oleh tubuh badan kita. sebab itu kita perlu buang air kecil setiap hari kerana dalam air kecil itu terdapat bahan buangan yang tidak di perlukan oleh sel-sel badan.


itu adalah fungsi utama buah pinggang. selain itu, antara fungsi lain adalah buah pinggang juga adalah tempat di mana sel darah merah di hasilkan. sebab tu kita selalu dengar yang pesakit buah pinggang selalunya kurang darah merah. ini lah sebabnya.

sebab buah pinggang yang menjadi tempat penghasilan sel darah merah telah rosak dan tidak boleh di pakai untuk menjana penghasilan sel darah merah yang baru seperti manusia normal. jelas tak? panjang pula explaination bila sudah excited menulis. hihi.

jadi buah pinggang akan di katakan rosak bila ianya gagal untuk membuang bahan-bahan yang tidak di perlukan itu melalui air kecil kita setiap hari. kadang-kadang, kuantiti air kencing bagi pesakit buah pinggang ini juga akan menjadi semakin sikit.

antara bahan buangan yang selalunya di buang melalui air kencing adalah nitrogen.

arabic gum yang tumbuh di Sudan mengandungi tinggi prebiotic dan ianya 100% semulajadi. prebiotic ini adalah 'makanan' kepada bacteria baik. untuk makluman semua, dalam usus kita ada 2 jenis bacteria iaitu bacteria baik dan bacteria jahat.

dengan pengambilan arabic gum dalam diet seharian kita, ia ibarat kita memberi 'makan' kepada bacteria baik dalam usus kita untuk melawan bacteria jahat dan secara tidak langsung bacteria baik semakin bertambah dan kuat untuk melawan bacteria jahat.

jadi, dengan bertambahnya bacteria baik ia merangsang perkumuhan bahan buangan nitrogen secara lebih efficient. nasihat bagi pesakit buah pinggang rosak, elakkan makan daging yer sebab dalam daging terdapat banyak nitrogen.

di antara ayam,daging dan ikan, ikan yang paling kurang nitrogen di dalamnya. doctor selalu sarankan kepada pesakit untuk makan ikan sahaja. kalau boleh elak makan daging, elaklah selagi termampu.

semoga bermanfaat

Hubungi Amir :-
Amir Awang (Facebook)
akhiamir.cz@gmail.com
+6019 495 1082 (Call/SMS/WhatsApp)

Cara Rawat Buah Pinggang Rosak

Assalamualaikum

secara jujurnya, saya rasa sangat 'berdosa' kerana tidak menulis cara-cara nak atasi masalah rosak buah pinggang di dalam blog ini.

kerana mentor bisnes saya pesan jika saya ada ilmu dan tidak menyampaikannya sedangkan saya tahu kepada orang ramai di luar sana, dalam bisnes hukumnya sangat 'berdosa'

kenapa saya terpanggil untuk berkongsi sesuatu di dalam blog ini?

kerana saya sangat sedih dan kesian melihat kesengsaraan pesakit buah pinggang rosak yang 2-3 kali terpaksa pergi ke hospital untuk rawatan dialysis. bahkan aktiviti itu juga sudah masuk rutin mingguan dalam kamus hidup mereka.

sama seperti salah seorang ahli keluarga saya 2 bulan yang lepas. dia terpaksa berulang alik ke hospital kubang kerian dan hospital raja perempuan zainab dua kota bharu 2 kali seminggu untuk menjalani rawatan haemodialysis kerana buah pinggangnya sudah rosak kritikal.

ianya ibarat 'mimpi ngeri' bagi pemuda berusia 24 tahun sepertinya dan ini memberi tamparan yang cukup hebat buat kami sekeluarga terutama ibu saya yang terpaksa menjaganya siang malam.

sudah pelbagai ikhtiar di lakukan namun semuanya menemui jalan buntu.

sampailah satu ketika, kami sempat google di internet mencari ubat atau rawatan yang terbaik untuk atasi masalah buah pinggang rosak ini lalu menjumpai 'arabic gum'

arabic gum dalam bentuk asal
memang kami berharap sangat agar jumpa penawar bagi penyakit buah pinggang gagal berfungsi ini supaya keluarga kami tidak rasa 'terbeban'

kenapa saya kata terbeban?

sebab kami bukanlah datang dari keluarga yang kaya raya. bayaran RM100 untuk setiap kali rawatan haemodialysis itu nampak mahal di mata kami orang kampung. jika di hitung, perbelanjaan yang di perlukan setiap bulan mencecah RM1,000!

pada masa itu kami tidak mendapat apa-apa bantuan lagi dari mana-mana pihak. ibu saya terpaksa mengeluarkan wang simpanan yang di beri oleh anak-anaknya tiap-tiap bulan untuk menampung kos bayaran rawatan itu.

itulah pengorbanan seorang ibu untuk anaknya semata-mata mahu melihat anaknya pulih seperti sedia kala sama seperti anak-anak orang lain yang berlari girang setiap hari.

setiap kali ibu pergi ke hospital, jelas terpacar di raub wajah ibu bibit-bibit rasa 'letih' kerana terpaksa mengharungi liku-liku kehidupan seperti itu.

alhamdulillah. kerana Allah mempertemukan arabic gum ini kepada kami.

selepas menjumpai arabic gum, kehidupan kami pulih seperti sedia kala. tidak perlu lagi mengeluarkan belanja RM1,000 setiap bulan untuk membayar duit rawatan cuci buah pinggang itu.

yang lebih seronok, kami juga tidak perlu berulang alik tempuhi jalan jem untuk ke hospital demi menjalani rawatan haemodialysis itu.

syukur. kini ahli keluarga saya sudah pulih seperti sedia kala. namun, ibu sering menasihatinya supaya tidak melakukan kerja-kerja berat lagi seperti dulu.

semoga kisah ini memberi inspirasi dan sinar baru kepada pesakit buah pinggang rosak yang masih ramai di luar sana.

Hubungi Amir :-
Amir Awang (Facebook)
akhiamir.cz@gmail.com
+6019 495 1082 (Call/SMS/WhatsApp)

Cara Nak Beli Arabic Gum

Assalamualaikum

saya terima whatsapp bertalu-talu daripada rakyat malaysia yang ingin membeli penawar penyakit buah pinggang rosak ini yang di panggil arabic gum, atau di dalam al-quran di sebut sebagai 'al-manna'

kadang-kadang tidak mampu saya balas. hihi. maaf yer kalau saya lambat balas whatsapp anda. jadi, dalam post kali ini saya nak terangkan bagaimana nak beli arabic gum ini sebab ramai orang kata susah betul nak beli arabic gum ini di Malaysia sebab ianya di tanam dan di tuai 100% di Sudan.

dan untuk pengetahuan anda semua, Sudan merupakan negara pengeluar arabic gum terbesar di dunia. 85% arabic gum di tanam di negara itu.

tapi jangan risau, anda tidak perlu ke sana untuk mendapatkannya kerana saya sudah mengimport secara exclusive arabic gum dari Sudan masuk ke Malaysia semata-mata untuk anda.

yer la kan. kalau nak pergi ke sana, kena cover beli tiket flight lagi, kos penginapan, makan minum dan banyak lagi. tugas saya adalah untuk memudahkan urusan anda kerana saya percaya jika saya permudahkan urusan orang lain, Allah akan 'tolong' permudahkan urusan saya.

ada juga yang bertanya saya,

'Amir, arabic gum ini halal ke?'

'Amir, betul ke getah arab ini halal? apa buktinya?'

ok. sebelum ramai yang whatsapp saya bertanya soalan yang sama, lebih baik saya jawab di dalam post ini. tak larat nak reply jawapan yang sama. hihi. gurau je.

gambar di atas adalah bukti sijil halal yang di keluarkan oleh kerajaan Sudan. insyaAllah di jamin halal 100% semulajadi tanpa bahan pengawet dan selamat untuk kesihatan kita tanpa sebarang kesan sampingan.

jika anda berminat untuk mendapatkan maklumat mengenai getah arab ini, boleh hubungi saya seperti di bawah.

Hubungi Amir :-
Amir Awang (Facebook)
akhiamir.cz@gmail.com
+6019 495 1082 (Call/SMS/WhatsApp)

Pemborong Arabic Gum Malaysia

Assalamualaikum

saya doakan pembaca blog ini di rahmati oleh Allah s.w.t selalu

terima kasih kerana berkunjung ke kedai getah arab saya. kepakaran saya adalah membantu pesakit-pesakit buah pinggang tahap kritikal untuk kembali pulih seperti sedia kala melalui pengambilan arabic gam dengan izinnya.

dengan mengamalkan arabic gum, pesakit buah pinggang rosak tidak perlu bersusah payah berulang alik ke hospital 2-3 kali seminggu semata-mata untuk menjalani rawatan dialysis yang memakan masa hampir 4-6 jam setiap sesi.

syukur ke hadrat ilahi kerana membuka hati saya untuk terus berkongsi manfaat al-manna ini dengan lebih ramai orang di luar sana supaya mereka juga tahu kehebatan arabic gum ini, yang sudah lama 'tersembunyi' tidak di cari oleh kita walaupun sudah tertulis di dalam al-quran

“Dan kami telah menaungi kamu dengan awan (panas matahari di padang pasir) dan kami turunkan kepada kamu “manna dan salwa” (serta kami berfirman) 'Makanlah dari makanan yang baik yang kami telah kurniakan kepada kamu” dan tidaklah mereka menganiaya kami (sebab mereka kufurkan nikmat itu) tetapi sebenarnya mereka adalah menganiaya diri sendiri. Surah Al-Baqarah Ayat 57

saya rasa kesian sangat bila melihat pesakit buah pinggang yang terpaksa pergi ke hospital untuk cuci darah acap kali ibarat mereka sudah 'terkeluar' daripada kitaran hidup manusia normal yang lain. seolah-olah mereka hidup di dunia lain

yang lebih menyentuh hati saya apabila semasa saya melangkah masuk ke dalam bilik dialysis, saya melihat kanak-kanak kecil seusia 12 tahun pun telah 'kena' penyakit ini, penyakit yang sememangnya amat di geruni oleh kita semua

di saat doctor mengesahkan bahawa buah pinggang anda rosak, saya percaya anda akan merasakan bahawa dunia ini tidak adil kerana nikmat yang di pinjamkan sudah di 'tarik' dengan pantas sekali. 

namun, usah bersedih hati mendengar perkhabaran itu sebaliknya kembali lah kepada pencipta kita. sebaik-baik perancang adalah Allah s.w.t dan dia tidak akan menurunkan sesuatu penyakit kecuali di turunkan sekali bersama-sama penawarnya.

tugas kita adalah mencari apakah penawar itu.

boleh add facebook page kami untuk mendapatkan tips-tips dan info percuma mengenai penyakit buah pinggang dan lain-lain

dalam post akan datang, saya akan berkongsi apakah itu arabic gum dan manfaatnya kepada kesihatan kita.

Hubungi Amir :-
Amir Awang (Facebook)
akhiamir.cz@gmail.com
+6019 495 1082 (Call/SMS/WhatsApp)